2016. április 3., vasárnap

Rival de Loop Young rúzs 11 nude breeze


Ez pontosan a 2. RdeL Young rúzsom. Biztosan emlékeztek, az első egy csodás piros volt, de mivel hétköznaponként a visszafogottabb színek híve vagyok rúzstéren, ezért ideje volt egy barnás árnyalatot is magaménak tudni.



Elemezzük újra. A rúzs csomagolása kisebb, mint az átlag rúzsoké, ennek ellenére nem kapunk kevesebb terméket. Az alján található az árnyalat neve és színe. A pink csomagolást kicsit szokni kell, de szerintem aranyos.


A kupakja jól záródik, nincs gagyi rúzs hatása, teljesen táskabarát, és ez a kisebb mérete miatt is igaz rá.
Az illata egy picit erősebb cukorkaillat, engem nem szokott zavarni az ilyesmi, egyébként is hamar elillan. Kontúrceruza nélkül is tökéletesen fel lehet vinni, de tükör használata szinte kötelező, ha nem csak éppen halványan akarjuk érvényesíteni a szánkon, hiszen egy rétegben nem fed túl jól, de több rétegben már tökéletes. Tartóssága nem kiemelkedő, ivásnál még nem annyira kell rá figyelni, de evésnél azonnal eltűnik az ajkakról. Pár óránként érdemes ránézni, és újrarúzsozni magunkat. Elég krémes, de nem extrémen, pont jól, de tényleg, nem kell félnünk attól, hogy elmászik. Egyenletesen kopik, és ha már lekopott nincs semmilyen elkenődött/lekopott rúzshatás, hanem mintha nem is lett volna a szánkon semmilyen ajaktermék.
Nagyon megéri kipróbálni ezeket a rúzsokat, hiszen nem drágák, és az árukhoz viszonyítva igazán jó minőséget kapunk. 
Ti próbáltátok már? :) 

(felül 1 rétegben, alul 2 rétegben)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése